Bemutatkozás

A fémfeldolgozás nem tartozott a kiemelt szektorok közé, holott számos iparág alapját képezi. A korábbi évtizedek gazdaságpolitikája miatt nem tudtak kialakulni nagy számban erős, exportképes fémipari késztermékeket gyártó cégek.

A T-Forg Trans Kft. a 2009-es évben alakult, azóta is dinamikusan, és folyamatos fejlődéssel működik. Folyamatos géppark és technológiai feltételek fejlesztésével teszünk ennek eleget. Ennek következtében 2014-ben egy új telephely létrehozásával bővültünk.

Vállalunk:

  • alkatrészek gyártását, amelyet nagyteljesítményű CNC esztergagépeken és CNC megmunkáló központokon munkálják meg,
  • egyedi csavar-és csapszeggyártását, amelyek kereskedelmi forgalomban nem kaphatók.
  • szakmai oktatás, amellyel minél szakszerűbben tanulhatják meg a tanulók az általuk választott szakma rejtelmeit.

Minden munkálatot szakképzett dolgozók végeznek. Ennek és a korszerű gépeknek köszönhetően nagy pontossággal és rövid határidővel tudjuk teljesíteni a megrendeléseinket, amelyet külföldi és hazai vevőink számára is biztosítjuk. 2009-ben cégünk MSZ EN ISO 9001:2009 minőségirányítási rendszert vezetett be a gyártási folyamat minőségbiztosítása érdekében.

A megalakulás éveiben kialakult ügyfélkörünk bizalmát hamar elnyertük, büszkén mondhatjuk, hogy az akkori megrendelőink többsége a mai napig is igénybe veszi szolgáltatásainkat.

Célkitűzésünk, hogy a vevőink mindenkori igényeit az elvárásaiknak megfelelően kielégítsük.
Különös hangsúlyt fektetünk a következőkre:

  • Mindig korrekt, megfelelően részletes árajánlatot készítünk.
  • Az elvállalt határidőket pontosan betartjuk.
  • Minőségi alapanyagokat használunk.