Minőségbiztosítás

Minőségbiztosítási programunk célja többek között az, hogy biztosítsa az alkatrészeink kiváló minőségét, a gyártási folyamat biztonságosságát és hatékonyságát a mindenkori követelményeknek megfelelően.

Minőségpolitikai céljaink elérése érdekében minden munkavállalónkat bevonjuk a minőségbiztosítási tevékenységbe, ezzel eleget téve annak, hogy mindenki tudatában legyen a vele szemben támasztott és elvárt követelményekkel. Nagy hangsúlyt fektetünk a dolgozóink rendszeres oktatására, megfelelő tájékoztatására és a követelményeknek eleget tevő munkakörülmények biztosítására.

A T-Forg Trans Kft. termékeinek, és szolgáltatásaink minőségét és egyre magasabb színvonalát rendszerszemléletű piacorientált működéssel tudjuk biztosítani, fenntartani és fejleszteni. A hazai és nemzetközi elvárásoknak, az összes minőségre ható tevékenységünk megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.

A minőségbiztosítási rendszer eszközeinek segítségével belső auditok, vezetőségi felülvizsgálatok, helyesbítő, megelőző intézkedések, oktatások, statisztikai és pénzügyi-gazdasági elemző rendszerén keresztül tervszerűen és folyamatosan biztosítjuk a rendszer működését. Ezzel a jól kialakított és bevezetett irányítási rendszerrel a minőség megtartásával bármilyen változás mellett is fenntartható, gazdaságos és biztonságos, stabil marad a gyártás működtetése.