Pályázataink

Utolsó frissítés: 2018. 02. 15.

T-Forg Trans Kft. kapacításnövelő beruházásának támogatása

GINOP-1.2.2-15-2015-00672

A pályázat során két Mill-BR-600 típusú CNC megmunkálóközpont beszerzése valósult meg. A szerszámgépek alkalmasak acél, öntöttvas, réz, alumínium, különféle ötvözetek megmunkálására. A gépek CNC vezérlővel és szervóhajtásokkal vannak felszerelve, a pozicionálási pontosság és egyúttal a termelékenység növelése és a megmunkálás automatizálása, a gépkezelő biztonsága érdekében. A vásárolt gépekkel a fémalkatrészek gyártását, a fémmegmunkálás tevékenységünket fejlesztettük. Mindezzel megrendelőinket szélesebb körben tudjuk majd kiszolgálni.  A beruházás az Európai Unió és a Magyar Köztársaság társfinanszírozásában valósult meg. A támogatás intenzitása 70 százalék.

 

A támogatás összege: 30 040 360 forint.
Projekt összköltség: 42 914 800 forint

Megvalósítás kezdete: 2016.02.23
Megvalósítás vége: 2017.02.20


 

A T-Forg Trans Kft. kapacitásnövelő beruházása

GINOP-1.2.2-16 -2017-01418

A növekvő megrendelői igény miatt vált szükségessé vállalkozásunk további fejlesztésére, gépparkunk növelésére. Az általunk beszerezni kívánt eszközök gyorsasága mellett precizitásukkal is kiemelkednek a hasonló kategóriájú gépek közül. Termelésbe való beállításával a gyorsabb alkatrészgyártást és a nagyobb pontosságuk miatt a hibás, selejtes alkatrészek minimalizálását várjuk. A magyar nyelvű kezelőfelületen alkalmazottjaink rövid idő alatt el tudják sajátítani a gép programozását, a felület logikus felépítésén pedig a programok bevitele is felgyorsul. A gépek beállításával a gyártási idő akár 10-15 százalékkal is csökkenhet, amely nemcsak időt, de rezsi költséget is spórol vállalkozásunknak. A beruházás az Európai Unió és a Magyar Köztársaság társfinanszírozásában valósult meg. A támogatás intenzitása 50 százalék.

A támogatás összege: 39 345 064 forint.
Projekt összköltsége: 78 690 128 forint.

Megvalósítás kezdete: 2017.08.01
Megvalósítás vége: 2018.07.31


 

Gyakornokok foglalkoztatása a T-Forg Trans Kft-nél

GINOP-5.2.4-16 -2017-02096

A T-Forg Trans Kft. fémforgácsolással, fém alkatrészek és különböző szerszámgépek gyártásával, szervizelésével és kereskedelmével foglalkozik. Egyre növekvő export-termelésünk teljes mértékben lekötötte szabad kapacitásainkat, amely miatt fejleszteni szükséges gépparkunkat és növelni alkalmazottjaink létszámát. A projekt során szerszámgép-gyártó kapacitásunkat kívánjuk fejleszteni. Megrendeléseink száma az elmúlt években kiemelkedően nőtt, amelynek köszönhetően munkatársaink számát is növeltük, Jelen projektben elsősorban a karbantartó csapatunkat szeretnénk bővíteni a gyakornokok foglalkoztatásával. Az ő feladatuk az eszközparkunk felügyelete, a felmerülő hibák elhárításán túl az új telephelyünk üzemi berendezéseinek, épületeinek, külső területeinek rendben tartása, kisebb javítási munkák elvégzése lesz. Ezen felül két fő irodai munkatárs felvételét is tervezzük, akik a megnövekedett gyártási munkánk ügyintézésében, a rendelések összeállításában, dokumentálásában vesznek majd részt. A hozzánk belépő gyakornokok részére a tovább foglalkoztatási kötelezettséget követően - kölcsönös megfelelés esetén - szeretnénk hosszú távú munkát biztosítani vállalkozásunknál. A szakmai tapasztalatunk alapján ugyanakkor a gyakornoki idő letöltését követően a szabad munkaerőpiacon is előnnyel indulnak kiváló referenciánk miatt. A várt eredmények között a termelő munka zavartalansága az elsődleges, amelynek köszönhetően termelő képességünket folyamatosan fent tudjuk tartani, ezáltal magasabb alkatrész számot tudunk gyártani egységnyi idő alatt. Másodlagosan hat fő szakképzett munkaerővel bővül vállalkozásunk, amellyel a szakmai munkánk színvonala tovább fokozható.  A projekt az Európai Unió és a Magyar Köztársaság társfinanszírozásában valósult meg. A támogatás intenzitása 100 százalék.

A támogatás összege: 22 825 282 forint.
Projekt összköltsége: 22 825 282 forint.

Megvalósítás kezdete: 2017.11.20
Megvalósítás vége: 2019.05.20