Társadalmi szerepvállalás

A T-Forg Trans Kft. tulajdonosai és munkatársai tudják, hogy egy, a piacon kiemelkedő üzleti tevékenységet folytató cég kötelessége a társadalmi szerepvállalás. A közismert, nagy cégek mintájára mi is igyekszünk megtalálni azt az utat, amely a humán értékek felismeréséhez vezet.

 

Sport

A kimagasló teljesítmények eléréséhez elengedhetetlenek a megfelelő körülmények a felkészülés során. Névadó szponzorai vagyunk egy kispályás labdarúgó-csapatnak, amely a Nyíregyháza városi bajnokságban, valamint különféle tornákon szerepel. 2013-tól folyamatosan támogatjuk az Oltalom Szeretetszolgálat, lakhatásukat elvesztő, hátrányos helyzetű klienseiből álló küldöttségének a németországi Herzogsägmühle-ben rendezett nemzetközi sportfesztiválon való részvételét. A csapat 2014-ben négy ország 15 csapatát megelőzve az első helyen végzett.

 

Gyermekek és oktatás

Egy gyermek mosolya mindent megér! Ez a gondolat vezérel minket a különböző családi és gyermekprogramok támogatásakor.

 

Szponzoráció

Cégünk a reklámfelületes szponzoráció területén is igyekszik elsősorban olyan területeken befektetni, ahol ezzel a magyar tömegsportot vagy a már felsorolt tevékenységek egyikét támogathatja.