Társadalmi szerepvállalás

“A pénz teremtése művészet.
A munka művészet.
A jó üzlet a művészetek művészete.”
(Andy Warhol)

Mi is az a CSR?

A társadalmi felelősségvállalás, vagy vállalati felelősségvállalás (angolul Corporate social responsibility, röviden CSR) egy üzleti fogalom, ami szerint a vállalatok figyelembe veszik a társadalom érdekeit, mégpedig azáltal, hogy tekintettel vannak tevékenységük üzletfeleikre, beszállítóikra, alkalmazottaikra, részvényeseikre, de ugyanígy a környezetre is kifejtett hatására. Ez a cselekvés a törvényes kötelezettségen túl is terjedni látszik, nevezetesen úgy, hogy az üzleti szereplők önkéntesen tesznek lépéseket az őket körülvevő társadalom életszínvonalának javítása céljából.

Jó ügyek mellé állunk- CSR-körkép a T-Forgtransnál

Itthon is egyre több a CSR kezdeményezés a vállalatok körében. Cégünk a társadalmi szerepvállalásban is igyekszik a minőségi és példamutató kezdeményezések mellé állni!
Egy-egy jó ügyért a munkatársak mellet több száz hasonló gondolkodású embert sikerült megnyerni. Igyekszünk megtalálni azt az utat, amely a humán értékek felismeréséhez vezet.

T-Forgtrans Kupa 2019

Teremlabdarúgó torna
A nyíregyházi Continental Arénában került megrendezésre 2019. január 25-27 között az I. T-Forg Trans Teremfoci Kupa. Három megyéből és Budapestről összesen 32 csapat nevezett a tornára. A foci mellett kísérőprogramok is színesítették a rendezvényt. A helyezettek között félmillió forintot osztottak szét, díjazták a legjobb kapust, a gólkirályt és a legjobb mezőnyjátékost is. Bővebb információ itt (www.stoplise.hu).

Decathlon Futás
II. Decathlon Élménypróba Sóstón

A sóstói erdőben rendezték meg a második alkalommal a Decathlon élménypróbát, ahol 5 km futás és 18 akadály, köztük a T-Forg Trans által szponzorált akadály várta az egyéni és baráti társasággal induló élménypróbázókat.
Bővebb információ itt (www.stoplise.com).

Én megcsinálom – Tehetségsegítő ösztöndíj

Három nyíregyházi fiatal kapta 2018-ban az „Én megcsinálom” tehetségsegítő program ösztöndíját. A februárban meghirdetett ösztöndíjra olyan Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében élő, 10–21 év közötti fiatalok pályázhattak, akik a tanulásban, a sportban vagy valamilyen művészeti ágban jelentős sikereket értek el. Az Én megcsinálom díjért 39 fiatal versengett, közülük a három kiválasztott mutatkozott be a nyíregyházi Victoria Gardenben megrendezett gálán, ahol a résztvevők döntöttek a tehetségekről. A vendégeket és a pályázókat dr. Galambos Ildikó, a Nyíregyházi Járási Hivatal hivatalvezetője köszöntötte, aki elmondta: a kimagasló teljesítményt nyújtó gyermekek támogatása nem csak a szülők, a pedagógusok és az edzők feladata, hanem fontos társadalmi ügy is.
Bővebb információ itt (www.enmegcsinalom.com).

Oltalom Szeretetszolgálat

A kimagasló teljesítmények eléréséhez elengedhetetlenek a megfelelő körülmények a felkészülés során. Névadó szponzorai vagyunk egy kispályás labdarúgó-csapatnak, amely a Nyíregyháza városi bajnokságban, valamint különféle tornákon szerepel. 2013-tól folyamatosan támogatjuk az Oltalom Szeretetszolgálat, lakhatásukat elvesztő, hátrányos helyzetű klienseiből álló küldöttségének a németországi Herzogsägmühle-ben rendezett nemzetközi sportfesztiválon való részvételét. A csapat 2014-ben négy ország 15 csapatát megelőzve az első helyen végzett.
Bővebb információ itt (www.stoplise.com).